trainen in sint-annaland

hier zijn we actief

Welkom bij Vencera Sports in Sint Annaland, de ultieme bestemming om jouw fitnessdoelen te verwezenlijken en tegelijkertijd veel lol te hebben! Als je op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om fit te worden, doe dan gewoon eens mee!

Hieronder vindt je het rooster van de trainingen die we in  Sint Annaland geven.

Rooster  Sint Annaland

zaterdag

SPORT

Krachttraining

TIJD

8:00 – 9:00

LOCATIE

Jachthaven, Parkeerplaats

Bij Vencera Sports draait alles om plezier en resultaten. Vergeet saaie sportschoolsessies! Onze ervaren trainers nemen je mee op een avontuur vol uitdagende workouts en energieke trainingen in de prachtige omgeving van Sint Annaland. Elke training is uniek en zorgt voor een flinke dosis positieve energie. De enthousiaste sfeer zorgt ervoor dat je je nooit verveelt en altijd gemotiveerd blijft. En het beste van alles? Je traint in een gezellige groep gelijkgestemde mensen die elkaar inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Hé, doe gewoon eens mee!

ONTDEK HOE LEUK EN LEKKER BUITENSPORT IS TIJDENS EEN GRATIS PROEFLES

Naast onze bootcamp-sessies bieden wij ook personal training programma’s voor wie graag individuele aandacht en begeleiding wenst. Onze ervaren trainers stellen een op maat gemaakt trainingsplan op dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke doelen en behoeften. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of simpelweg fitter wilt worden, onze trainers staan voor je klaar om je te helpen slagen. Ze zullen je motiveren, uitdagen en ondersteunen bij elke stap van jouw fitnessreis.

Bij Vencera Sports geloven we dat een gezonde geest in een gezond lichaam essentieel is. Daarom bieden we ook coaching op het gebied van voeding en mindset. Onze experts geven waardevolle tips en begeleiding om je te helpen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en je mindset te versterken. We geloven dat een positieve instelling en goede voeding de sleutel zijn tot langdurig succes.

Ben je nog niet helemaal zeker? Geen probleem! We begrijpen dat de stap naar een bootcamp of personal training programma groot kan zijn. Daarom bieden we een gratis proefles aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe geweldig het is om deel uit te maken van Vencera Sports. Je zult zien dat onze trainers niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook vriendelijk, ondersteunend en enthousiast om jou te helpen je doelen te bereiken.

Om te dragen

Met trots

De kleding van Vencera is niet zomaar kleding met een cool logootje. Nee: premium hoge kwaliteit en praktische sportkleding die duidelijk maakt dat jij een winnaar bent. Shoppen maar!