locaties en tijden

waar ga jij sporten?

Ontdek hier wanneer en waar je kunt werken aan je fitnessdoelen. Onze professionele begeleiding en op maat gemaakte trainingsschema’s staan ​​voor je klaar. Neem een kijkje en begin vandaag nog aan je persoonlijke transformatie!

sporten in zierikzee

Lekker buiten sporten in Zierikzee. 
In gedreven groepen of -als je dat wenst- in kleine teams of zelfs één-op-één.

Geniet van buiten sporten in Bruinisse. Of je nu liever deelneemt in energieke groepen, in kleine teams of zelfs individueel, de keuze is aan jou.

sporten in bruinisse

sporten in nieuwerkerk

Geniet van buiten sporten in Nieuwerkerk. Of je nu liever deelneemt in energieke groepen, in kleine teams of zelfs individueel, de keuze is aan jou.

Geniet van heerlijk sporten in de buitenlucht. Of je nu graag deelneemt in enthousiaste groepen, in kleine teams of zelfs één-op-één, de keuze is aan jou.

sporten in sint-annaland

sporten in tholen

Geniet van heerlijk sporten in de buitenlucht. In enthousiaste groepen, in kleine teams of zelfs één-op-één; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Buitensporten in Sommelsdijk, of het nu in groepen, kleine teams of één-op-één is. Ontdek de sportieve kansen in deze prachtige omgeving.

sporten in Sommelsdijk

sporten in colijnsplaat

In Colijnsplaat kun je buitensporten in groepen, kleine teams of één-op-één. Volop mogelijkheden voor sportieve activiteiten in de prachtige omgeving.

In Breda kun je in groepen, kleine teams of één-op-één genieten van buitensporten. Ervaar de gezellige Brabantse sfeer tijdens je sportieve activiteiten.

sporten in breda

sporten in ouddorp

In Ouddorp kun je heerlijk buitensporten. Voel de zilte zeewind tijdens je sportieve avonturen aan de prachtige kustlijn.

Hé, doe gewoon eens mee!

ONTDEK HOE LEUK EN LEKKER BUITENSPORT IS TIJDENS EEN GRATIS PROEFLES

Om te dragen

Met trots

De kleding van Vencera is niet zomaar kleding met een cool logootje. Nee: premium hoge kwaliteit en praktische sportkleding die duidelijk maakt dat jij een winnaar bent. Shoppen maar!