Bootcamp in goes

Word lekker fit met onze bootcamp training

Welkom bij Vencera Sports in Goes. Ben je op zoek naar een toffe manier om fit te worden en wil je lekker buiten sporten? Ga samen met onze ervaren trainers op avontuur in de prachtige omgeving van Goes. Zij helpen je graag met uitdagende workouts en trainingen en laten je optimaal trainen in een korte tijd.

Combineer cardio- en krachttraining

In iedere bootcamp training werk je aan je zowel je conditie als je kracht. Met je eigen lichaamsgewicht doe je afwisselende oefeningen en train je veel verschillende spiergroepen. Zo verbetert je met bootcamp je conditie en maak je je lichaam sterk en fit. Doordat je spieren een stuk sterker worden zal ook je houding verbeteren door te booglampen. Bij Vencera Sports train je altijd op je eigen niveau en werk je aan jouw persoonlijke doelen.

Lekker aan je conditie werken in de buitenlucht

Elke training is dus uniek en zorgt voor een flinke dosis positieve energie. De enthousiaste sfeer bij Vencera Sports zorgt ervoor dat je je nooit verveelt en altijd gemotiveerd blijft. Je traint in een gezellige groep gelijkgestemde mensen die elkaar inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Bootcamp zorgt ook voor de hoogste calorieverbranding (maar liefst 600 – 1000 kcal per training) in vergelijking met de sportschool of andere sporten. Bootcamp helpt je je grenzen echt te verleggen en leert je tegelijkertijd ook te ontspannen. Lekker buiten sporten stimuleert zelfs je creativiteit. Lekker aan je conditie werken in de buitenlucht biedt vele voordelen en kan veel voor je betekenen. Genoeg redenen dus om te starten met onze bootcamp lessen in Goes. We laten je graag een keertje kennismaken

De voordelen van je bootcamp training in Goes

Gratis proefles bootcamp in Goes

Ben je nog niet helemaal zeker? Geen probleem! We begrijpen dat de stap naar een bootcamp of personal training programma groot kan zijn. Daarom bieden we een gratis proefles aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe geweldig het is om deel uit te maken van Vencera Sports. Je zult zien dat onze trainers niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook vriendelijk, ondersteunend en enthousiast om jou te helpen je doelen te bereiken.

Vul dit formulier in en je hoort snel iets van ons!