OVER

 

HARMEN MALIEPAARD

TRAINER

(eigenaar van Vencera)

 

23 jaar oud, is begonnen op de leeftijd van 15 jaar met fitness. Inmiddels heeft hij 7 jaar ervaring in de fitness branche. In 2018 heeft hij van zijn passie zijn werk gemaakt.

 

In 2018 heeft hij zijn diploma's behaald als fitness trainer. Na het afronden van zijn school, is hij eerst begonnen als zzp’er bij de The Bootcamp Club. Hier heeft hij eerst ervaring opgedaan als groepstrainer. Enige tijd later is hij voor zich zelf begonnen.

 

Hij heeft vier bootcamp scholen opgericht in de provincies Zeeland (Bruinisse op het eiland Schouwen – Duiveland en het dorp Tholen op het eiland Tholen) en Zuid – Holland (Sommelsdijk en Ouddorp op het eiland Goeree - Overflakkee).

Harmen geeft trainingen in:

- Bruinisse

- Sommelsdijk

- Ouddorp

- Tholen

Diploma's:

- Beveiliging

- Consumptief

- Fitness trainer A,B

 

Met Harmen zijn ervaringen in de fitness branche, kennis & diploma's vormt hij een geschikte basis als trainer voor jou!

MARIJN BERREVOETS

TRAINER
 

28 jaar, is woonachtig in Zierikzee. Voor zijn beroep is hij sportinstructeur en bekwaam in verschillende vakgebieden. Hij staat iedere dag voor de klas om sportles te geven. Marijn heeft in de loop der tijd zijn personal trainer, medisch personal trainer, kracht en conditie trainer en voetbal trainer diploma's behaald.

 

Hij is gestard bij Polderfit. Daar heeft hij 1,5 jaar bootcamp trainingen verzorgd, sinds 2019 geeft Marijn bootcamp lessen bij Vencera!

Sport is Marijn zijn passie en vindt sporten het leukst om te doen. Hij heeft zelf deelgenomen aan de NN Marathon in Rotterdam. Zijn trainingen zijn over het algemeen pittig, maar zoals elke trainer bij Vencera let hij op de juiste techniek, een ieder kan meetrainen op zijn of haar eigen niveau om zo de juiste prikkel te krijgen!

Marijn houdt van variërende lessen, hij probeert zo creatief mogelijk te zijn zodat de leden elke week voor een andere uitdaging komen te staan. hij wil voor iedereen het beste naar boven halen, zodat de sporters met een voldaan gevoel naar huis gaan!

Marijn geeft training in:

- Zierikzee (gevorderden)

Diploma's:

- Personal trainer

- Medisch personal trainer

- Kracht en conditie trainer

- Voetbal trainer

Met Marijn zijn kennis & vakbekwaamheid is hij een geschikte trainer voor jou!

JESSE VERBRUGGEN

TRAINER

 

23 jaar, woonachtig in Bergen op Zoom.
Jesse is werkzaam bij de Marechausse en beschikt daarom over goede capiciteiten.


Jesse is een spontane trainer en leergierig , hij staat altijd open voor feedback en houdt van een grapje op zijn tijd.
 

Jesse is naast de bootcamp ook een personal trainer, hij beheert een eenmanszaak in Bergen op Zoom. Hij heeft 3 jaar ervring als personal trainer en als groepsinstructeur. Hij staat altijd open voor alle soorten vragen. Plezier staat bij hem voor op. Maar prestaties
dienen bij hem ook gehaald te worden.

Jesse geeft training in:

Tholen (woensdag)

Diploma's

- MBO 3 HTV
- Marechaussee Diploma N4
- HRB Operator
- Trainer IBT Defensie

Met Jesse aan het roer helpt hij jou naar een betere versie van jezelf!

BEN JIJ EEN STARTENDE SPORTER?

DOE DAN MEE MET ONZE BOOTCAMPS. PROBEER HET GRATIS!

STUUR ONS GERUST EEN BERICHTJE
MAILEN?

Word lid van onze contact lijst!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

ALGEMENE VOORWAARDEN      |     HUISREGELS      |      PRIVACY     |    ABONNEMENT OPZEGGEN