DE NR. 1 IN BUITENSPORT!
95893526_577386416225789_588891512939479

Liever persoonlijke aandacht en jouw doelen behalen? Dan zit je bij Vencera goed! Wij hebben gecertificeerde personal trainers die jou kunnen begeleiden bij dit proces.

PERSONAL TRAINING

93794216_567503917214039_316898205674713

Doe mee aan onze bootcamp groepslessen speciaal voor kinderen! De Trainingen worden gehouden op de eilanden Schouwen-Duiveland, Goeree - Overflakkee & Tholen.

KIDS BOOTCAMP

Crosstraining is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd!

CROSS TRAINING

Doe mee aan onze bootcamp groepslessen die focussen op kracht, cardio, coördinatie en flexibiliteit. De Trainingen worden gehouden op de eilanden Schouwen-Duiveland, Goeree - Overflakkee & Tholen.

BOOTCAMP

SH-Fotografie-85.jpg

Het is makkelijk te volgen, geen moeilijke choreografie en je hoeft niets te onthouden. Heerlijke muziek, en simpele pasjes zorgen ervoor dat het uur voorbij vliegt!​

ZUMBA

Vencera Zumba-5869.JPG

Strong Nation is een combinatie van bootcamp & Zumba. Je doet leuke uitdagende oefeningen op het ritme van de muziek. 

Met deze workout bouw je spierkracht op en je verbrandt veel calorieën.

Doe jij mee?

STRONG NATION

Vencera Zumba-6347.JPG

STREET KICKBOXEN

Street (Kick)boksen geven wij boksen in de buitenlucht. Je leert verschillende zelf verdedigingstechnieken zoals, hoe je moet stoten en trappen en hoe je moet weren.

Doe jij mee?

DSC01622.jpg

BBB- Workout is doelgericht op Billen, Benen, Buik. Met deze workout maak jij je benen, billen, buik sterker en je krijgt betere curves. Ideale workout voor jou als jij je benen, billen, buik beter wilt ontwikkelen.

BBB WORKOUT

SH-Fotografie-38.jpg
DSC02083.jpg

Bij Small group training train je in kleine groepen, maximaal 8 personen. Je krijgt hierbij meer begeleiding omdat de groep kleiner is. Er wordt gelet op jouw houding, blessures en overige dingen. Deze training is meer gericht op circuit training.

SMALL GROUP

Met cardio en ABS Workout ren je door de stad of dorp, er omheen of doorheen. Het word afgewisseld met circuit conditie training.  Cardio en ABS training is gericht op conditie en buikspieren. Je verbeterd je conditie en je ontwikkeld je buikspieren door diverse oefeningen.

CONDITIE & ABS

7W5A5116orig.jpg
 
 

OVER ONS

Vencera is een Spaanse benaming voor “Overwinnen”. Bij Vencera overwin jij de doelen die jij voor ogen hebt door middel van diverse trainingen en professionele begeleiding.

 

Vencera geeft de beste en leukste trainingen. Het is niet alleen hard werken, maar Vencera laat zien dat trainen ook leuk is. Je traint op stranden, rent door steden, dorpen en parken. Je traint in leuke groepsverbanden en met de spontaanste mensen. Bij Vencera ben je een team en halen we met elkaar onze doelen!

  • White Facebook Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Instagram Icon
 
VENCERA VOEDINGSCOACH (124 of 132).jpg

ONZE VOEDINGSCOACH

Heb jij moeite met afvallen of aankomen? heb jij al alles geprobeerd, maar zonder resultaat? Geen paniek! wij maken voor jou het juiste voedingsschema!

Met ons voedingsschema ga jij meer betere resultaten behalen tijdens het sporten! Voeding bepaalt of jij afvalt of aankomt!

 

Lees meer over onze voedingscoach en onze aanpak!

Ga voor jouw optimale transformatie!

ONZE LOCATIES

Momenteel geven wij les in:

Zeeland (Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland & Tholen):

 Zierikzee, Tholen, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Goes & Colijnsplaat.

Zuid-Holland (Goeree - Overflakkee):

 Sommelsdijk, Ouddorp & Rockanje

Noord-Brabant: 

Breda & Halsteren